Menu    

Reserverings­­­voorwaarden en bepalingen

De reservering geschiedt overeenkomstig de hier na vermelde bepalingen.

Reserveren

Wij geven er de voorkeur aan reserveringen per e-mail te behandelen. Indien u per e-mail reserveert betaalt u slechts € 6,00 reserveringskosten per plaats i.p.v. € 12,00 per plaats. U ontvangt dan geen schriftelijke bevestiging en ook geen folder. U kunt schriftelijk,telefonisch of per e-mail reserveren; info@donkereduinen.nl. In het hoogseizoen (Hemelvaart/Pinksteren, juli/augustus) is het noodzakelijk te reserveren. Wenst u een bepaalde plaats of meerdere plaatsen bij elkaar, dan wordt hier voor € 7,00 voorkeurskosten per plaats berekend. Per plaats is 1 auto toegestaan en maximaal 6 personen (inclusief babies). Wij accepteren GEEN GROEPEN en GEEN JONGEREN. Wij maken u er op attent dat wij slechts beperkte parkeerruimte hebben voor tweede auto's. Honden zijn altijd toegestaan mits altijd aangelijnd.

Verlengen

Het verlengen van uw verblijfsduur is slechts mogelijk als uw plaats na de afgesproken periode nog vrij is.

Annuleren

Schriftelijk, uiterlijk een maand voor de aankomstdatum. Het reeds betaalde kampgeld wordt in dat geval terugbetaald onder aftrek van € 12,00/ 6,00 reserveringskosten en eventuele overschrijvingskosten. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Verlate aankomst/voortijdig vertrek

Bij aankomst op een andere dag dan afgesproken of voortijdig vertrek, om welke reden dan ook, bent u het volledige kampgeld voor de voor u vrijgehouden plaats verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats. Uw plaats wordt vergeven indien u geen telefonische/schriftelijke melding heeft gemaakt van een verlate aankomst na 18.00 uur. Uw recht op de gereserveerde plaats is hiermede vervallen. Ook als u reeds betaald heeft!

Betaling

Verzocht wordt binnen 5 dagen (*) na dagtekening van de voorlopige reserveringsbevestiging welke u wordt toegezonden, de helft van het totale verschuldigde bedrag over te maken op bankrekening (NL87 RABO 0303 1490 00). Controleert u alle vermelde gegevens en meldt het ons als deze niet juist zijn. Vermeld bij het overschrijven op ons giro- of bankrekeningnummer het reserveringsnummer zoals vermeld op de voorlopige reserveringsbevestiging. Na aanbetaling van de helft van het totaal verschuldigde bedrag ontvangt u het definitieve reserveringsbewijs. Het restant kampgeld dient uiterlijk 1 dag voor aanvang van uw vakantie in ons bezit te zijn.
(*) Indien de eerste aanbetaling niet tijdig door ons is ontvangen, wordt aangenomen dat u niet definitief wenst te reserveren en wordt uw aanvraag als vervallen beschouwd.

Openingstijden receptie

Onze receptie is geopend van 08.00 tot 20.00 uur


Vertrek

Op de dag van vertrek dient uw plaats om uiterlijk 11.00 uur 's ochtends te zijn ontruimd. Hiervan kan, in in overleg, worden afgeweken (zie pag. Prijzen); nieuwe kampeerders kunnen al staan te wachten.

(prijs-)wijzigingen voorbehouden

 

 
 

Over camping De Donkere Duinen

Onze camping is bij uitstek geschikt voor mensen die een rustige en relaxte vakantie willen. In de buurt zijn mooie fiets en wandelpaden maar ook langere tochten zijn mogelijk. In de dorpen en stadjes in de omgeving is altijd wel iets te doen ( zie onze aktiviteten kalender). Een dagbezoek op de fiets ( huur fietsen zijn bij de receptie te verkrijgen) aan het eiland TEXEL is zeker de moeite waard.

Volg ons op                                                                                                                       

Contact

 

Camping de Donkere Duinen
Jan Verfailleweg 616, 1783 BW Den Helder


0223 614 731


info@donkereduinen.nl

Route

 

Contact

Deze tekst is alleen zichtbaar op een mobiele telefoon.