Menu    

 

Klik op de foto voor het gehele beeld. Met dank aan Nat. Geografics

 

In de stad Den Helder maar ook in de directe omgeving is van alles te bekijken, beleven en bezoeken.

Staand op de dijk bij Huisduinen kunt u aan de overkant het eiland Texel zien en de zandbank voor de kust ( de Razendebol) of op een duintop uitkijken over de uitgestrekte bollen velden met in de verte Julianadorp. Zelfs in uw stoel voor tent of caravan kunt u genieten van het schouwspel dat de vele vogels, op en boven ons terrein, opvoeren.

Tegenover de Camping ligt de 'Helderse Vallei' een centrum met vele mogelijkheden. Een kinderboerderij en een natuureducatiecentrum voor jong en oud. Hier kunt u Kanovaren waarbij u kunt kiezen uit verschillende routes en afstanden (ook familiekano's). Vlak er naast is de Klimvallei waar u op verschillende hoogtes tussen en door de bomen kunt klimmen en zweven.

Dan zijn er natuurkijk de verschillend musea zoals daar zijn  Fort Kijkduin, het Reddingsmuseum en het Marinemuseum om maar een paar te noemen.

Genoeg te doen voor een relaxte of meer doe vakantie.

Over camping De Donkere Duinen

Onze camping is bij uitstek geschikt voor mensen die een rustige en relaxte vakantie willen. In de buurt zijn mooie fiets en wandelpaden maar ook langere tochten zijn mogelijk. In de dorpen en stadjes in de omgeving is altijd wel iets te doen ( zie onze aktiviteten kalender). Een dagbezoek op de fiets ( huur fietsen zijn bij de receptie te verkrijgen) aan het eiland TEXEL is zeker de moeite waard.

Volg ons op                                                                                                                       

Contact

 

Camping de Donkere Duinen
Jan Verfailleweg 616, 1783 BW Den Helder


0223 614 731


info@donkereduinen.nl

Route

 

Contact

Deze tekst is alleen zichtbaar op een mobiele telefoon.