Menu    

Ontspanning

Strand

Of het nu is voor een lekkere strandwandeling of met mooi weer lui op het strand liggen en badderen in zee. Het helderse strand bied vele mogelijkheden.

Helderse Vallei

Natuur educatiecentrum met van alles te doen voor jong en oud. Bv de kinderboerderij en het "blotevoetenpad". www.deheldersevallei.nl

Klimvallei

. Direct tegen over de camping tussen de boomkruinen klauteren en zweven voor jong en oud. Ook als schouwspel, zittend op een bankje in de zon, leuk om te zien. www.deklimvallei.nl . Hier kunt u ook een kano huren en Den Helder vanaf het water ontdekken.www.kanoverhuurdenhelder.nl

Fietsen

In de omgeving zijn tal van fietspaden voor kortere of langere uitstapjes. Neem, indien mogelijk, uw fietsen mee of huur ze bij ons op de receptie.

Internet op de plaats

Toch even je mail checken tijdens je vakantie? Of iets opzoeken? Heb je je eigen laptop/ tablet/ smartphone mee, dan kun je inloggen op ons WiFi-netwerk.

 

Over camping De Donkere Duinen

Onze camping is bij uitstek geschikt voor mensen die een rustige en relaxte vakantie willen. In de buurt zijn mooie fiets en wandelpaden maar ook langere tochten zijn mogelijk. In de dorpen en stadjes in de omgeving is altijd wel iets te doen ( zie onze aktiviteten kalender). Een dagbezoek op de fiets ( huur fietsen zijn bij de receptie te verkrijgen) aan het eiland TEXEL is zeker de moeite waard.

Volg ons op                                                                                                                       

Contact

 

Camping de Donkere Duinen
Jan Verfailleweg 616, 1783 BW Den Helder


0223 614 731


info@donkereduinen.nl

Route

 

Contact

Deze tekst is alleen zichtbaar op een mobiele telefoon.